m00043

2ed5a02

1 @ FreeBSD arm64 12.0-CUR 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   55.3 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   55.3 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%q");
**** v1   55.3 CLI TX|\t}
**** v1   55.3 CLI TX|
**** v1   55.3 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   55.4 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl11 vcl_vcl11.1515859388.436133385/vgc.so 1auto
**** v1   55.4 vsl|          0 CLI             - Wr 300 125 VCL "vcl11" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2"

**** v1   55.4 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   55.4 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515859392 1.0
***  v1   59.4 CLI RX  300
**** v1   59.4 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   59.4 CLI RX|VCL "vcl12" Failed initialization
**** v1   59.4 CLI RX|Message:
**** v1   59.4 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%q"
**   v1   59.4 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   59.4 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%q"")
**   top  59.4 === varnish v1 -errvcl {vmod blob error: cannot create blob badu...
**** v1   59.4 CLI TX|vcl.inline vcl13 << %XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   59.4 CLI TX|vcl 4.0;
**** v1   59.4 CLI TX|
**** v1   59.4 CLI TX|\timport blob;
**** v1   59.4 CLI TX|\tbackend b { .host="192.0.2.255"; }
**** v1   59.4 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   59.4 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%2q");
**** v1   59.4 CLI TX|\t}
**** v1   59.4 CLI TX|
**** v1   59.4 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   59.4 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl12 vcl_vcl12.1515859392.280818224/vgc.so 1auto
**** v1   59.4 vsl|          0 CLI             - Wr 300 125 VCL "vcl12" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%q"

**** v1   59.4 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   59.4 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515859396 1.0
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.012) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)

1 @ FreeBSD arm 11.1-REL 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   55.9 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%");
**** v1   55.9 CLI TX|\t}
**** v1   55.9 CLI TX|
**** v1   55.9 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   55.9 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl9 vcl_vcl9.1515860615.546071291/vgc.so 1auto
**** v1   55.9 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl9" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="

**** v1   55.9 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   55.9 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515860622 1.0
***  v1   59.8 CLI RX  300
**** v1   59.8 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   59.8 CLI RX|VCL "vcl10" Failed initialization
**** v1   59.8 CLI RX|Message:
**** v1   59.8 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"
**   v1   59.8 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   59.8 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"")
**   top  59.8 === varnish v1 -errvcl {vmod blob error: cannot create blob badu...
**** v1   59.8 CLI TX|vcl.inline vcl11 << %XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   59.8 CLI TX|vcl 4.0;
**** v1   59.8 CLI TX|
**** v1   59.8 CLI TX|\timport blob;
**** v1   59.8 CLI TX|\tbackend b { .host="192.0.2.255"; }
**** v1   59.8 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   59.8 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%2");
**** v1   59.8 CLI TX|\t}
**** v1   59.8 CLI TX|
**** v1   59.8 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   59.9 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl10 vcl_vcl10.1515860622.111013174/vgc.so 1auto
**** v1   59.9 vsl|          0 CLI             - Wr 300 124 VCL "vcl10" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"

**** v1   59.9 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   59.9 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515860626 1.0
**** v1   60.0 STDOUT poll 0x11
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.029) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)

1 @ FreeBSD arm64 12.0-CUR 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   56.4 CLI TX|
**** v1   56.4 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   56.5 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl12 vcl_vcl12.1515844775.444462061/vgc.so 1auto
**** v1   56.5 vsl|          0 CLI             - Wr 300 125 VCL "vcl12" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%q"

**** v1   56.5 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   56.5 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515844778 1.0
***  v1   59.4 CLI RX  300
**** v1   59.4 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   59.4 CLI RX|VCL "vcl13" Failed initialization
**** v1   59.4 CLI RX|Message:
**** v1   59.4 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2q"
**   v1   59.4 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   59.4 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2q"")
*    top  59.4 RESETTING after ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc
**   s1   59.4 Waiting for server (14/-1)
**   v1   59.4 Wait
**** v1   59.4 CLI TX|backend.list
**** v1   59.4 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl13 vcl_vcl13.1515844778.777247906/vgc.so 1auto
**** v1   59.4 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl13" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2q"

***  v1   59.5 CLI RX  200
**** v1   59.5 CLI RX|Backend name                   Admin      Probe                Last updated
**** v1   59.5 CLI RX|vcl5.s1                        probe      Healthy (no probe)   Sat, 13 Jan 2018 11:59:13 GMT
**   v1   59.5 Stop
**** v1   59.5 CLI TX|stop
**** v1   59.5 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   59.5 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515844781 1.0
**** v1   59.5 vsl|          0 CLI             - Rd backend.list
**** v1   59.5 vsl|          0 CLI             - Wr 200 168 Backend name                   Admin      Probe                Last updated
vcl5.s1                        probe      Healthy (no probe)   Sat, 13 Jan 2018 11:59:13 GMT
***  v1   59.6 debug|Debug: Stopping Child
**** v1   59.6 vsl|          0 CLI             - EOF on CLI connection, worker stops
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.069) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)

1 @ FreeBSD arm 11.1-REL 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   51.6 CLI TX|\t  new badpad = blob.blob(BASE64URLNOPAD, "YWI=");
**** v1   51.6 CLI TX|\t}
**** v1   51.6 CLI TX|
**** v1   51.6 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   51.7 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl8 vcl_vcl8.1515849080.304136753/vgc.so 1auto
**** v1   51.7 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl8" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "+/+/"

**** v1   51.7 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   51.7 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515849083 1.0
**** v1   58.2 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl9 vcl_vcl9.1515849083.916294575/vgc.so 1auto
***  v1   58.2 CLI RX  300
**** v1   58.2 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   58.2 CLI RX|VCL "vcl9" Failed initialization
**** v1   58.2 CLI RX|Message:
**** v1   58.2 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="
**   v1   58.2 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   58.2 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="")
**   top  58.2 === varnish v1 -errvcl {vmod blob error: cannot create blob badu...
**** v1   58.2 CLI TX|vcl.inline vcl10 << %XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   58.2 CLI TX|vcl 4.0;
**** v1   58.2 CLI TX|
**** v1   58.2 CLI TX|\timport blob;
**** v1   58.2 CLI TX|\tbackend b { .host="192.0.2.255"; }
**** v1   58.2 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   58.2 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%");
**** v1   58.2 CLI TX|\t}
**** v1   58.2 CLI TX|
**** v1   58.2 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   58.3 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl9" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="

**** v1   58.3 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   58.3 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515849090 1.0
**** v1   60.0 STDOUT poll 0x11
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.026) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)

e88a5a3

1 @ FreeBSD arm 11.1-REL 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   54.4 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%");
**** v1   54.4 CLI TX|\t}
**** v1   54.4 CLI TX|
**** v1   54.4 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   54.5 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl9 vcl_vcl9.1515826100.131063938/vgc.so 1auto
**** v1   54.5 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl9" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="

**** v1   54.5 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   54.5 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515826104 1.0
***  v1   59.2 CLI RX  300
**** v1   59.2 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   59.2 CLI RX|VCL "vcl10" Failed initialization
**** v1   59.2 CLI RX|Message:
**** v1   59.2 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"
**   v1   59.2 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   59.2 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"")
**   top  59.2 === varnish v1 -errvcl {vmod blob error: cannot create blob badu...
**** v1   59.2 CLI TX|vcl.inline vcl11 << %XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   59.2 CLI TX|vcl 4.0;
**** v1   59.2 CLI TX|
**** v1   59.2 CLI TX|\timport blob;
**** v1   59.2 CLI TX|\tbackend b { .host="192.0.2.255"; }
**** v1   59.2 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   59.2 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%2");
**** v1   59.2 CLI TX|\t}
**** v1   59.2 CLI TX|
**** v1   59.2 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   59.2 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl10 vcl_vcl10.1515826104.286559582/vgc.so 1auto
**** v1   59.2 vsl|          0 CLI             - Wr 300 124 VCL "vcl10" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"

**** v1   59.2 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   59.2 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515826109 1.0
**** v1   60.0 STDOUT poll 0x11
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.035) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)

1 @ FreeBSD arm 11.1-REL 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   53.7 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%2");
**** v1   53.7 CLI TX|\t}
**** v1   53.7 CLI TX|
**** v1   53.7 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   53.7 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl10 vcl_vcl10.1515837666.398520708/vgc.so 1auto
**** v1   53.7 vsl|          0 CLI             - Wr 300 124 VCL "vcl10" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%"

**** v1   53.7 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   53.7 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515837670 1.0
***  v1   58.0 CLI RX  300
**** v1   58.0 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   58.0 CLI RX|VCL "vcl11" Failed initialization
**** v1   58.0 CLI RX|Message:
**** v1   58.0 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2"
**   v1   58.0 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   58.0 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2"")
**   top  58.0 === varnish v1 -errvcl {vmod blob error: cannot create blob badu...
**** v1   58.0 CLI TX|vcl.inline vcl12 << %XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   58.0 CLI TX|vcl 4.0;
**** v1   58.0 CLI TX|
**** v1   58.0 CLI TX|\timport blob;
**** v1   58.0 CLI TX|\tbackend b { .host="192.0.2.255"; }
**** v1   58.0 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   58.0 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%q");
**** v1   58.0 CLI TX|\t}
**** v1   58.0 CLI TX|
**** v1   58.0 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   58.1 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl11 vcl_vcl11.1515837670.568330288/vgc.so 1auto
**** v1   58.1 vsl|          0 CLI             - Wr 300 125 VCL "vcl11" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "%2"

**** v1   58.1 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   58.1 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515837674 1.0
**** v1   60.0 STDOUT poll 0x11
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.026) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)

3e454cf

1 @ FreeBSD arm 11.1-REL 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST VMOD blob blob object interface
[...]
**** v1   47.6 CLI TX|\t  new badpad = blob.blob(BASE64URLNOPAD, "YWI=");
**** v1   47.6 CLI TX|\t}
**** v1   47.6 CLI TX|
**** v1   47.6 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   47.6 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl8 vcl_vcl8.1515814545.443336725/vgc.so 1auto
**** v1   47.6 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl8" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badurl, illegal encoding beginning with "+/+/"

**** v1   48.0 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   48.0 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515814548 1.0
***  v1   53.5 CLI RX  300
**** v1   53.5 CLI RX|VCL compiled.
**** v1   53.5 CLI RX|VCL "vcl9" Failed initialization
**** v1   53.5 CLI RX|Message:
**** v1   53.5 CLI RX|\tvmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="
**   v1   53.5 VCL compilation failed (as expected)
***  v1   53.5 Found expected string: ("vmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="")
**   top  53.5 === varnish v1 -errvcl {vmod blob error: cannot create blob badu...
**** v1   53.5 CLI TX|vcl.inline vcl10 << %XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   53.5 CLI TX|vcl 4.0;
**** v1   53.5 CLI TX|
**** v1   53.5 CLI TX|\timport blob;
**** v1   53.5 CLI TX|\tbackend b { .host="192.0.2.255"; }
**** v1   53.5 CLI TX|\tsub vcl_init {
**** v1   53.5 CLI TX|\t  new badurl = blob.blob(URL, "%");
**** v1   53.5 CLI TX|\t}
**** v1   53.5 CLI TX|
**** v1   53.5 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
**** v1   53.5 vsl|          0 CLI             - Rd vcl.load vcl9 vcl_vcl9.1515814548.823816538/vgc.so 1auto
**** v1   53.5 vsl|          0 CLI             - Wr 300 126 VCL "vcl9" Failed initialization
Message:
vmod blob error: cannot create blob badpad, illegal encoding beginning with "YWI="

**** v1   53.5 vsl|          0 CLI             - Rd ping
**** v1   53.5 vsl|          0 CLI             - Wr 200 19 PONG 1515814554 1.0
**** v1   60.0 STDOUT poll 0x11
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc TIMED OUT (kill -9)
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/m00043.vtc FAILED (60.027) signal=9
FAIL tests/m00043.vtc (exit status: 2)