t02005

c022cc4

1 @ FreeBSD 12.0-CUR arm64 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST H2 POST
[...]
**** v1    0.3 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
***  v1    0.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.0 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.1 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.2 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.3 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.8 CLI RX  106
**** v1    1.8 CLI RX|Message from dlopen:
**** v1    1.8 CLI RX|Could not load compiled VCL.
**** v1    1.8 CLI RX|\tdlopen() = vcl_vcl1.1490713872.426156521/vgc.so: Undefined symbol "vrt_magic_string_end"
**** v1    1.8 CLI RX|Running dlopen failed, exited with 1
**** v1    1.8 CLI RX|VCL compilation failed
---- v1    1.8 FAIL VCL does not compile
*    top   1.8 RESETTING after ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc
**   s1    1.8 Waiting for server (3/-1)
**** s1    1.8 macro undef s1_addr
**** s1    1.8 macro undef s1_port
**** s1    1.8 macro undef s1_sock
**   v1    1.8 Wait
**** v1    1.8 CLI TX|backend.list
***  v1    1.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.9 CLI RX  101
**** v1    1.9 CLI RX|Unknown request in manager process (child not running).
**** v1    1.9 CLI RX|Type 'help' for more info.
**** v1    1.9 STDOUT poll 0x11
**   v1    2.0 R 45653 Status: 0000 (u 1.236960 s 0.346426)
***  v1    2.0 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
*    top   2.1 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc FAILED
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc FAILED (2.105) exit=2
FAIL tests/t02005.vtc (exit status: 2)

1 @ FreeBSD 12.0-CUR arm64 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST H2 POST
[...]
**** v1    0.2 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
***  v1    0.3 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.0 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.1 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.2 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.3 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.9 CLI RX  106
**** v1    1.9 CLI RX|Message from dlopen:
**** v1    1.9 CLI RX|Could not load compiled VCL.
**** v1    1.9 CLI RX|\tdlopen() = vcl_vcl1.1490715940.386045456/vgc.so: Undefined symbol "vrt_magic_string_end"
**** v1    1.9 CLI RX|Running dlopen failed, exited with 1
**** v1    1.9 CLI RX|VCL compilation failed
---- v1    1.9 FAIL VCL does not compile
*    top   1.9 RESETTING after ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc
**   s1    1.9 Waiting for server (3/-1)
**** s1    1.9 macro undef s1_addr
**** s1    1.9 macro undef s1_port
**** s1    1.9 macro undef s1_sock
**   v1    1.9 Wait
**** v1    1.9 CLI TX|backend.list
***  v1    1.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    2.0 CLI RX  101
**** v1    2.0 CLI RX|Unknown request in manager process (child not running).
**** v1    2.0 CLI RX|Type 'help' for more info.
**** v1    2.0 STDOUT poll 0x11
**   v1    2.0 R 89321 Status: 0000 (u 1.276410 s 0.332511)
***  v1    2.0 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
*    top   2.1 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc FAILED
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc FAILED (2.086) exit=2
FAIL tests/t02005.vtc (exit status: 2)

99b1a62

Frame #1 for rxresp was of type DATA (0) instead of HEADERS (1)

1 @ SunOS 5.11 i86pc 1.04 64_gcc4.7 uplex

*    top   0.0 TEST ../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST H2 POST
[...]
**   s1    0.6 === txresp -hdr "Content-Type: text/plain" -body response
**** s1    0.6 txresp|HTTP/1.1 200 OK\r
**** s1    0.6 txresp|Content-Type: text/plain\r
**** s1    0.6 txresp|Content-Length: 8\r
**** s1    0.6 txresp|\r
**** s1    0.6 txresp|response
***  s1    0.6 shutting fd 4
**   s1    0.6 Ending
***  c1    0.6 rx: stream: 1, type: HEADERS (1), flags: 0x04, size: 106
***  c1    0.6 flag: END_TYPE_HEADERS
**** c1    0.6 header[ 0]: :status : 200
**** c1    0.6 header[ 1]: content-type : text/plain
**** c1    0.6 header[ 2]: content-length : 8
**** c1    0.6 header[ 3]: date : Tue, 28 Mar 2017 12:19:47 GMT
**** c1    0.6 header[ 4]: x-varnish : 1001
**** c1    0.6 header[ 5]: age : 0
**** c1    0.6 header[ 6]: via : 1.1 varnish (Varnish/5.1)
**** c1    0.6 header[ 7]: accept-ranges : bytes
**   c1    0.6 === rxresp
***  c1    0.6 rx: stream: 1, type: DATA (0), flags: 0x00, size: 8
---- c1    0.6 Frame #1 for rxresp was of type DATA (0) instead of HEADERS (1)
***  c1    0.6 closing fd 10
**   c1    0.6 Ending
*    top   0.6 RESETTING after ../../../bin/varnishtest/tests/t02005.vtc
**   s1    0.6 Waiting for server (3/-1)
**** s1    0.6 macro undef s1_addr
**** s1    0.6 macro undef s1_port
**** s1    0.6 macro undef s1_sock
**   v1    0.6 Wait
**** v1    0.6 CLI TX|backend.list
***  v1    0.6 CLI RX  200
**** v1    0.6 CLI RX|Backend name                   Admin      Probe                Last updated
**** v1    0.6 CLI RX|vcl1.s1                        probe      Healthy (no probe)   Tue, 28 Mar 2017 12:19:47 GMT
***  v1    0.6 debug|Debug: Stopping Child
**** v1    0.6 vsl|       1000 Begin           c sess 0 HTTP/1
**** v1    0.6 vsl|       1000 SessOpen        c 127.0.0.1 33220 127.0.0.1:51929 127.0.0.1 51929 1490703587.137962 16
**** v1    0.6 vsl|          0 Debug           - H2 Prior Knowledge Upgrade
**** v1    0.6 vsl|       1000 Debug           c H2: Got pu PRISM
**** v1    0.6 vsl|          0 Debug           - RX 8a1138 9 0
**** v1    0.6 vsl|       1000 H2TxHdr         c 00000c040000000000