t02006

c022cc4

1 @ FreeBSD 12.0-CUR arm64 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST H2 POST w/ 100 Continue
[...]
**** v1    0.2 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
***  v1    0.2 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.0 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.1 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.2 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.3 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.7 CLI RX  106
**** v1    1.7 CLI RX|Message from dlopen:
**** v1    1.7 CLI RX|Could not load compiled VCL.
**** v1    1.7 CLI RX|\tdlopen() = vcl_vcl1.1490715940.593953371/vgc.so: Undefined symbol "vrt_magic_string_end"
**** v1    1.7 CLI RX|Running dlopen failed, exited with 1
**** v1    1.7 CLI RX|VCL compilation failed
---- v1    1.7 FAIL VCL does not compile
*    top   1.7 RESETTING after ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc
**   s1    1.7 Waiting for server (3/-1)
**** s1    1.7 macro undef s1_addr
**** s1    1.7 macro undef s1_port
**** s1    1.7 macro undef s1_sock
**   v1    1.7 Wait
**** v1    1.7 CLI TX|backend.list
***  v1    1.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.8 CLI RX  101
**** v1    1.8 CLI RX|Unknown request in manager process (child not running).
**** v1    1.8 CLI RX|Type 'help' for more info.
**** v1    1.9 STDOUT poll 0x11
**   v1    1.9 R 89348 Status: 0000 (u 1.180633 s 0.320471)
***  v1    1.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
*    top   2.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc FAILED
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc FAILED (2.017) exit=2
FAIL tests/t02006.vtc (exit status: 2)

1 @ FreeBSD 12.0-CUR arm64 1.04 phk

*    top   0.0 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc starting
[...]
*    top   0.0 TEST H2 POST w/ 100 Continue
[...]
**** v1    0.3 CLI TX|
**** v1    0.3 CLI TX|%XJEIFLH|)Xspa8P
***  v1    0.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    0.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.0 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.1 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.2 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.3 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.4 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.5 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.6 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.7 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.8 CLI RX  106
**** v1    1.8 CLI RX|Message from dlopen:
**** v1    1.8 CLI RX|Could not load compiled VCL.
**** v1    1.8 CLI RX|\tdlopen() = vcl_vcl1.1490713872.547189236/vgc.so: Undefined symbol "vrt_magic_string_end"
**** v1    1.8 CLI RX|Running dlopen failed, exited with 1
**** v1    1.8 CLI RX|VCL compilation failed
---- v1    1.8 FAIL VCL does not compile
*    top   1.8 RESETTING after ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc
**   s1    1.8 Waiting for server (3/-1)
**** s1    1.8 macro undef s1_addr
**** s1    1.8 macro undef s1_port
**** s1    1.8 macro undef s1_sock
**   v1    1.8 Wait
**** v1    1.8 CLI TX|backend.list
***  v1    1.8 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
***  v1    1.9 CLI RX  101
**** v1    1.9 CLI RX|Unknown request in manager process (child not running).
**** v1    1.9 CLI RX|Type 'help' for more info.
**** v1    1.9 STDOUT poll 0x11
**   v1    1.9 R 45666 Status: 0000 (u 1.176758 s 0.329123)
***  v1    1.9 vsl|No VSL chunk found (child not started ?)
*    top   2.1 TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc FAILED
#    top  TEST ../../../../bin/varnishtest/tests/t02006.vtc FAILED (2.110) exit=2
FAIL tests/t02006.vtc (exit status: 2)